Kylpyhuoneremontti, saunaremontti, pesutilaremontti, pesuhuoneremontti, kylppäriremontti: Pirkanmaa, Tampere, Nokia, Pirkkala, Valkeakoski, Kangasala, Ylöjärvi, Lempäälä, Toijala, Ikaalinen, Hämeenkyrö, Sastamala, Orivesi. MK Remontit Oy, www.mkremontit.fi
Remonttiluuri
Soita 0400 - 415 878 (24 h)

Remontit ja palvelut

MK Remontit toimii Pirkanmaan alueella (Tampere, Pirkkala, Ylöjärvi, Kangasala, Lempäälä, Valkeakoski ja muu Pirkanmaa).

Tarjoamme seuraavia remonttipalveluja:

 

Kosteuskartoitus ja -kuivaus

MK Remontit hoitaa pesuhuoneesi tai kiinteistösi kosteuskartoituksen. Kerromme sinulle, missä kunnossa esimerkiksi vanhan pesuhuoneesi tai vessasi rakenteet ovat. Saat myös tiedon siitä, onko pesuhuoneesi käyttöikä tullut tiensä päähän.

Teemme kosteuskartoituksen pintamittarilla ja tarvittaessa porareikämittaustekniikalla. Samalla tarkastelemme pintoja reikien ja halkeamien varalta silmämääräisesti. Reikien ja halkeamien kautta kosteus pääsee imeytymään rakenteisiin. Selvitämme myös tuleeko kosteutta esimerkiksi rakennuksen ulkopuolelta.

Pystymme kuivaamaan koneellisesti isojakin aloja sekä useita tiloja samaan aikaan. Jos kosteutta löytyy yllättäen esimerkiksi pesuhuoneremontin purkutöiden jälkeen, tuomme kuivauskaluston samana päivänä työmaalle. Käynnistämme kuivauksen heti kun se on mahdollista. Seuraamme kuivumista vaivattomasti samalla, kun kasaamme uutta pesuhuonetta.

Oma kuivauskalustomme takaa sen, että remontti pysyy paremmin aikataulussa emmekä joudu pyytämään apua muilta urakoitsijoilta, joiden aikataulut eivät aina täsmää remontin kanssa.

ON AINA ASIAKKAAN ETU, KUN YKSI JA SAMA URAKOITSIJA HOITAA REMONTIN ALUSTA LOPPUSIIVOUKSEEN ASTI.

Käytämme ainoastaan alan parhaimpia laitteita kosteuskartoituksessa sekä koneellisessa kuivauksessa.

Olemme valtuutettu Aitokivi-asentaja.

Olemme valtuutettu Aitokivi-asentaja

Kauttamme saat Wicanders-vinyylikorkkilattiat asennettuna todella kilpailukykyiseen hintaan. Voit tutustua valikoimaan Korkkitrion sivuilla.

Wicanders

 

Kiintokalusteet kohteisiimme toimittaa Gastro Keittiöt.

Laattapiste

Mapei

wedi

Putkityöt kohteissamme hoitaa LVI-Kurikka Oy (puh. 050-4090001)
lvi-kurikka

Tykkää meistä Facebookissa!